HEMNE: Ansatte ved Cléo Kyrksæterøra AS ble ikke informert på forhånd om at klesbutikken var slått konkurs 20. mai. De leste det først på STs nettsider natt til 21. mai.

Tipset midt på natta

– Det var planlagt at butikken skulle legges ned i august fordi den ikke var drivverdig, som vi har fått opplyst. Men det var et sjokk å bli kjent med at det var åpnet konkurs gjennom avisa, sier butikksjef Rannveig Lomundal til ST.

– Hvordan ble du kjent med konkursen?

– Noen tipset meg om at det var publisert en sak på Avisa Sør-Trøndelag sine nettsider. Da var klokka ca en halv time over midnatt.

Ingen kontakt

Det er Sissel Årvåg som står bak butikkonseptet Cléo. Hun har nå i ca 13 år drevet sin klesbutikk i Melhus. Da butikken på Kyrksæterøra ble åpnet i fjor vår, uttalte hun at butikken i Melhus har vært en suksess.

– Har det vært kontakt i ettertid?

– Nei, hun har ikke kontaktet oss og vi har ikke kontaktet henne, sier Lomundal.

– Hva synes du om framgangsmåten?

– Det tror jeg ikke at jeg ønsker å kommentere i media.

– Jeg sier det samme. Men det sier seg vel selv at vi ikke setter så veldig stor pris på en slik framgangsmåte, sier Torild Ryggvik, fast deltidsansatt ved butikken.

Cléo Kyrksæterøra AS har i tillegg til Lomundal og Ryggvik hatt én person som ekstrahjelp.

Ikke tilgjengelig

ST forsøkte fredag ettermiddag å komme i kontakt med Sissel Årvåg. Hun har svart på sms at hun kan gi kommentar til saken over helga.

Advokat Terje Lium, som er oppnevnt som bostyrer, uttalte til ST dagen etter konkursåpningen, at det var for tidlig å gi ytterligere kommentar til saken. Han hadde sammen med de ansatte varetelling i butikken nederst i Øragata på Kyrksæterøra torsdag.