I forrige uke åpnet Orkla foto AS dørene til sitt nye fotostudio i Fannrem sentrum. Fotograf og daglig leder, Børge Halseth, stiftet selskapet i januar i fjor, og har hovedsakelig gjort fotooppdrag utendørs. Nå har han tatt skrittet med å åpne eget studio.

Vil utvikle forretninga

– Det er veldig greit å ha muligheten til å ta bilder innendørs med det været vi har i Trøndelag. Dessuten vil dette kunne utvikle forretninga videre, sier Halseth.

Han holder nå til i samme bygg som Orkdal Energi i Megardsvegen på Fannrem. Halseth har jobbet som fotograf i snart tre år, og har en mangfoldig portefølje.

– Jeg er en allrounder, vil jeg påstå. Jeg er veldig glad i naturfoto på hobbybasis, og interessen for foto ligger nok i det. Jeg gjør også en del eiendomsfoto av boliger som skal selges, forteller Halseth.

– Godt marked i Orkdal

I sitt nyoppussede fotostudio tilbyr Halseth alt fra konfirmasjonsbilder, familiebilder, gruppebilder, portretter til produktfotografering og fotografering av ansatte til ulike bedrifter.

I løpet av den første åpningsuka har det vært en del folk innom.

– Det har ikke vært et voldsomt trykk, men jeg merker interessen, sier Halseth.

Ifølge han er det nok plass til en «ny» fotograf i Orkdal.

– Det er et ganske godt marked i Orkdal, og jeg vet at flere aktører har fulle bøker fram mot jul. Det lover godt. Jeg håper at jeg nå kan ta en større bit av det markedet.