Artist Jo Sverre Sande fra Rindal lover både trøkk og melankoli på Antikvariatet på Bakklandet i Trondheim søndag kveld.

Kick-off

Det blir hans første solokonsert.

Jo Sverre er kanskje mest kjent som forgrunnsfigur i bandet The Swiks, men satser nå på solokarrieren og er aktuell med den nye låta «Glad du sjer me» med tilhørende musikkvideo. «Glad du sjer me» er nå tilgjengelig på alle strømmetjenestene.

– Konserten blir et slags kick-off til soloprosjektet, sier artisten.

Han skal både synge materiale som ikke er spilt inn enda og låter fra sin nye EP. Det er dermed duket for urpremiere foran publikummet på Antikvariatet.

Synger på dialekt

Alle låtene er selvkomponerte og framføres på vaskeekte rindalsdialekt.

– Det er ektefølt og underfundig visepop på rindaling. Det blir spilleglede av rang, fart, og noe melankoli. Med andre ord et bredt spekter, forteller Jo Sverre.

I tillegg til Jo Sverre på vokal og gitar, har han også med seg to bandmedlemmer på bass og perkusjon.

– Vi skal spille akustiske versjoner, men likevel ha rom tik å hamre bra på med perkusjon og gitar. Konserten blir litt nedstrippa, noe som passer lokalet svært godt, sier Jo Sverre.

Gleder seg til å spille live

I forkant av søndagens konsert gleder artisten seg til å vise fram hva han jobbet med den siste tida.

– Jeg gleder meg veldig. Øvingene vi har hatt så langt ser veldig lovende ut. Dessuten er denne konserten en god dytt når det gjelder å få ferdig alt materialet jeg har jobbet med, forteller han.

Det viktigste for Jo Sverre Sande er å komme seg ut med musikken sin og å få lov til å spille live for et publikum.

– Jeg håper folk får noe ut av det også, sier han og lover en variert og stemningsfull konsert på Bakklandet.