Skaun Cup har blitt en god tradisjon, og arrangeres i år for 27.gang. I år er fjerde gang cupen arrangeres Børsa etter 23 år på Skaun stadion. Skaun Cup er en fotballcup som arrangeres av Skaun ballklubb.

Minimum 3 kamper

Turneringen er for barn i alderen skolestartere til 13/14 år, og inkluderer både 5-erlag og 7-erlag. Turneringen gjennomføres som serie for mini- og lilleklassene, og som cup med sluttspill i klassene for smågutter og småjenter. På hjemmesidene sine garanterer de minimum tre kamper på alle lag, med forbehold om nok påmeldte lag i klassene.

Nytt speakeranlegg

Leder i Skaun Cup, Ingrid Grøseth, gleder seg til Skaun cup, og håper at det kommer mange lag. Fasilitetene for både spillere og publikum er veldig gode på Moan.

– Vi har en flott ny gressbane pluss kunstgressbanen. Vi har også et nytt speakeranlegg, så det vil bli gitt god informasjon under hele cupen, forteller Grøseth.

Hun at de har mange positive og flotte foreldre som stiller opp og hjelper til under cupen.

Intim cup

– Det kan aldri bli nok lag, sier Ingrid Grøseth.

Det er duket for fotballfest og god stemning på den lokale cupen. Grøseth forteller at det bruker å være en intim cup med korte intervaller mellom kampene.

– Vi håper at det kommer mange tilskuere. Det vil bli salg av både kaffe og grillmat, så jeg vil oppfordre folk til å komme og se på og heie på barna, sier Grøseth.