Buvik IL planla kommende søndag 30. august et åpningsarrangement for den nye Da-Tel Arena (fra naturgras til kunstgras), blant annet i forbindelse med A-lagets 3.divisjonskamp mot Raufoss 2.

Nå er den offisielle åpninga utsatt til lørdag 26. september.

Dette begrunnes med noen utfordringer knyttet til anlegget, som blant annet har sammenheng med den omfattende utbyggingen av Buvik skole som strømtilgang til lyd/lysanlegg etc.

– Dekkeleverandøren har også noe resterende arbeid som skal ferdigstilles. Det har vært jobbet iherdig av banekomiteen i lang tid, men det gjenstår også noe dugnadsarbeid rundt banen. Man har et sterkt ønske om at anlegget skal være helt ferdig før åpningen foretas, opplyser Asgeir Johansen, sponsoransvarlig i Buvik IL.

Idrettslaget velger derfor å utsette åpninga for å kunne gjennomføre dette på en kvalitetsmessig ordentlig måte, av respekt spesielt for sponsorene.

– Baneanlegget profileres med stadionreklame fortløpende, og dette arbeidet starter nå inneværende uke. Banen er i full drift av spillergruppen i alle aldre, sier Johansen.

Nytt åpningsarrangement planlegges altså til lørdag 26. september, i anledning 3.divisjonskampen Buvik-Flisa.