«Rød bil selges. To billetter til Justin Bieber ligger i hanskerommet og en 32" Samsung LCD-TV i baksetet. Alt dette til den nette sum av 25.000 kroner. Da får du med piggdekk også!»

Slik lyder annonsen som Heidi Vatn fra Fannrem la ut på facebook. Foreløpig har det ikke resultert i noe salg, men mange «liker» på facebook har hun hvert fall fått.

På gøy

– Det var egentlig mest på gøy, for å se om jeg fikk mer respons ved å gjøre det på denne måten, sier Vatn.

At bilen omtales som Rød Bil spiller vel mer på fordommer om kvinnfolk og bil, enn hennes egne bilkunnskaper. For det er en Toyota Corolla fra 1995 det er snakk om, kan hun fortelle.

– Det er en bra bil, jeg har hatt den i fire år og det har ikke vært noen problemer, sier Vatn, som nå har kjøpt seg en nyere og større Toyota.

Belibers

Da Justin Bieber holdt konsert i Oslo tidligere i sommer ble det fullstendig kaos og tusenvis av fjortisser gikk amok. Heidi Vatn lovte sin 10 år gamle niese at dersom Justin Bieber kom tilbake til Norge skulle de dra sammen på konsert.

– Fire uker senere ble det lagt ut billetter til konsert med han neste år, så da var det bare å skaffe billetter, forteller Vatn.

Ved en feil kjøpte hun fire billetter i stede for to, dermed har hun to billetter for mye. Billettene til konserten ble utsolgt med en gang, og mange fortvilte fans, eller Belibers som de kalles, har ikke fått billett.

Desperate fans betaler tusenvis av kroner og er villig til å gjøre omtrent hva som helst for en billett. Dette er det mange som utnytter og selger billetter rådyrt på svartebørsen, det har til og med vært voksne menn som har ymtet frampå om «tjenester» fra småjenter i bytte mot billetter.

Vatn derimot vil ikke utnytte situasjonen til å tjene seg ekstra penger.

– Jeg synes det er trist at folk utnytter dette, særlig siden målgruppen er unge jenter. Jeg vil ikke ta mer for billettene enn de er verd, sier hun.

Pakkepris

Nå håper Vatn at en pakkepris på bil, Bieber-billetter og en tv vil friste noen. Dersom bilen ikke selges snart vil hun legge annonsen ut på finn.no.

– Jeg tar i mot bud, og kan være åpen for å selge enkeltellementer i pakken, sier hun.

– Hva tror du frister kjøperne mest?

– Det er sikkert konsertbillettene, ler Vatn.

Heidi Vatn selger «Rød bil» med ettertraktede konsertbilletter i hanskerommet.Foto: Benedikte Kosmo Nordhaug
Noen som har lyst på disse?