Her kan du lese referatet fra STs live-oppdatering:

KAMPEN ER I GANG.

* 9. min: 1-0 til Orkla!! Arnstein Buøy breisider ballen i mål fra 16-meteren etter flott forarbeid av Hassan Halane.

* 18. min: Orkla er klart best også etter scoringen, mange fine overganger. Buvik har ikke hatt målsjanser så langt.

* 22. min: stor sjanse til Orkla. Buøy slår et meget godt frispark som Erik Helgetun smeller i tverrlegger og over.

* 24. min: Eskil Sivertsen med Buviks første mulighet. Skudd fra ti meter, men det er svakt og Næss redder lett.

* 34. min: Kampen er inne i en sjansefattig periode. Buvik har kommet litt bedre med etter Orkla-dominansen i åpningen.

* 35. min: Høy temperatur i Buvik-leiren etter at Awonliage Amidu blir soleklart felt innen for 16-meteren. Dommeren vinker spillet videre.

* 36. min: Gult kort til Gøran Aakerholm (Orkla)

PAUSE. Orkla leder fortjent 1-0. Buvik ble nok snytt for straffe, men det så ut som klar offside i forkant av situasjonen.

* 2. omgang er i gang.

* Det er ca 250 tilskuere på Orkdalsbanken stadion.

* 53. min: Håkon Sanden skyter i stolpen! Det har vært flere store sjanser for Orkla på kort tid nå.

* 59. min: Buviks Even Nilsen er farlig frampå, men skuddet går utenfor.

* 61. min: Orkla med sin tredje avslutning i stolpen i denne kampen! Returen heades i mål, men flagget er oppe. Offside.

* 62. min: Bytte Buvik: Furuseth ut, Medkinyar inn.

* 67. min: Bytte Buvik: Belsås ut, Sommerschild inn.

* 70. min: Nils Arne Eggen, tilbake på Orkla-benken etter sykdom, reiser seg for første gang i kampen!

* 75. min: Orkla har skapt en rekke sjanser til å øke ledelsen, men det står fortsatt 1-0.

* 76. min: Gult kort til Simon Eid Bjørset (Buvik).

* 79. min: Bytte Buvik: Framnes ut, Aftreth inn. Buvik har dermed gjort sitt siste bytte.

* 83. min: Bytte Orkla: Sanden ut, Bakkli inn. Dette er Orklas første bytte.

* 86. min: Bytte Orkla: Sandø ut, Bergsrønning inn.

* 87. min: Kampen går inn i spennende sluttminutter.

* 87. min: Rødt kort: Even Nilsen (Buvik) får direkte rødt etter en stempling på Hassan Halane.

* 88. min: Mer trøbbel for Buvik: Trener Rune Normannseth sendt på tribunen etter protester!

TILLEGGSTID: 4 minutter!

* 90+2 min: 2-0!! Joachim Elshaug avgjør etter alt å dømme kampen når han runder keeper og setter ballen i mål.

KAMPEN ER SLUTT, DET ENDER 2-0 TIL HJEMMELAGET PÅ ORKDALSBANKEN STADION.