Mannen i 30-årene har vært savnet siden i går kveld, og i natt ble det utført søk med fly over Femunden, uten resulatet. Lørdag fomiddag opplyser operasjonsleder Rune Brandmo ved Sør-Trøndelag politidistrikt at de står helt uten spor i saken.

- Det er bilen vi er opptatt av nå. Vi er veldig interessert i om noen kan se og finne den. Den kan stå parkert på parkeringsplass eller lignende, sier Brandmo.

Ifølge politiet har de grunn til å tro at mannen hadde tenkt seg på tur. Mannen er i 30-åra med lyst kort hår. Han har på seg sort turbekledning, og en grønn ryggsekk. Det er mannens familie som har meldt ham savnet. Brandmo er svært interessert i tips fra publikum.

-  Vi har bistand av hovedredningssentralen og vi foretar sporing av telefonen. Vi prøver å finne elektroniske spor. Vi vil lete med helikopter,  men akkurat nå har vi ingenting å gå etter. Det har ingen hensikt å sende opp et seaking-helikopter før vi har et område å lete i. Det er som nåla i høystakken, sier Brandmo.

Bilen politiet leter etter er en grå BMW 316i stasjonsvogn 2004 modell med registreringsnummer som begynner med AD. Har du sett mannen eller bilen kan du kontakte politiet på telefon 02800.