Det var til tider spennende på Orkdalsbanken stadion i ettermiddag, men utover 2.omgangen var det ingen tvil om at seieren ville gå til OIF’s unge kvinnelag i kampen mot Orkla FK.

Før kampen hadde Orkla fem poengs ledelse på Orkanger på tabellen, og måtte nok finne seg i å være favoritt på hjemmebane i tredjedivisjonsoppgjøret.

– Dette var en opptur for oss. Vi gjorde noen taktiske endringer som nok overrasket motstanderen. I tillegg var hele laget motivert. Alle var innstilt på at denne kampen skulle vi vinne, sier lagets hovedtrener, Bjørn Bakken.

Det har gått litt opp og ned for OIF i sesongstarten, men i dagens kamp var det vinnervilje og glød som preget laget.

Spillemessig hadde Orkla ballen mest i første omgang. De produserte en del sjanser, men det ville seg ikke for serielederen. Utover 2. omgang viste Orkanger at de også har fart i angrepsspillet.

– Vi har et ungt lag og tenker langsiktig i forhold til å bygge både et godt miljø og sportslige resultater, sier Bakken.

Astrid Ustad, Silje Lunde Olsen og Ingrid Stuen scoret målene for Orkanger, mens Astrid Volden Larsen var målscorer for Orkla. Sluttresultat Orkla FK - Orkanger 1 - 3.