Etter å ha vunnet duellen mot Marion Sophia Dyrvik står Thomas Løseth (29) foran en ny utfordring onsdag kveld i årets utgave av TV2-programmet The Voice.

Da er det såkalt knockout mot Harald Norheim som står for tur. Vinner orkdalingen denne runden, er han klar for livesendingene som starter på den riksdekkende kanalen 13. oktober.

Strålende tilbakemeldinger

Løseth har imponert stort så langt i konkurransen, og fått strålende tilbakemeldinger fra mentorpanelet. Selv sa Løseth til avisa Sør-Trøndelag i forrige uke at tilbakemeldingen fra Yosef Wolde-Mariams var spesielt bra.

Det er imidlertid ikke bare mentorene som har lagt merke til mannen med som kan framføre alt fra de skjøreste toner til kraftfulle rockerefreng.

- Jeg har fått snart 500 meldinger på telefonen, og har ikke rukket å svare alle ennå, sa Løseth i det samme intervjuet, og lovte at han ville besvare alle.

Lokal kulturarbeider

Han har holdt på med musikk i flere år allerede og mange har fått oppleve hans særegne stemme på puber og lokale arrangement. Sammen med Daniel Mandal er Løseth også kjent som initiativtaker og arrangør av den årlige Strandafestivalen på Orkanger. Deltakelsen i årets utgave av The Voice har gjort mange oppmerksom på sangkvalitetene. Men selv er Løseth ikke like bekvem med kjendistilværelsen, selv om han setter pris på alle tilbakemeldingene, og ikke minst erfaringen det gir å opptre på TV.

Verdig motstander

Foruten tidligere nevnte Yosef Wolde-Mariam er det mentorene Morten Harket, Martin Danielle og Lene Marlin som skal bestemme hvilke 20 artister som skal gå videre til livesendingene. Thomas Løseth er under vingene til Lene Marlin, og fikk tårene til å trille hos den meritterte popstjernen under duellframføringen med Dyrvik.

Da gjenstår det bare å se på onsdag om Løseth lykkes å slå knockout på sin motstander Harald Norheim. 28-åringen fra Bryne har i likhet med orkdalingen fått svært gode tilbakemeldinger fra ekspertene i panelet.