Orkangerbedriften Ametrine iler til og hjelper kronprins Haakon med hans mangelfulle sokkegarderobe. Etter at kronprinsen i all offentlighet viste seg med potet på stortåa i en moské i Oslo, sender orkangerbedriften en pakke med fem par tynne, slitesterke sokker til Hans kongelig høyhet slik at han kan unngå slik skandaløs påkledning i framtida.

Følgende melding la Ametrine ut på Facebook: «Huff da! Vi sender sokker til Kronprins Haakon i dag. Slitesterke sokker, utviklet av ekte trøndere fra Orkanger. Perfekt for å unngå pinlige situasjoner med «potet» på tåa».

Et alternativ kunne også være å sende stoppenål og en stoppesokk til kronprinsen slik at han kunne stoppet familiens sokker.

Kronprinsen var på besøk i moskeen Central Jamaat-e Ahl-e Sunnat på Grønland i Oslo for å åpne en konferanse for unge ledere fra ulike tros- og livssynssamfunn, da han naturlig nok måtte ta av seg skoene og nok ble pinlig berørt da han oppdaget «poteten» på tåa.

Ametrine er en familiebedrift på Orkanger som ble stiftet i 1997. Deres forretningsidé er å tilby sokker som ikke strammer, er slitesterke, holder fasongen og fargen lenge.

Sokkene de har sendt til kronprins Haakon, er tynne ullsokker av slitesterk kvalitet.

Telefonnummer

72 48 16 67.

E-post

kundeservice@ametrine.no

Sokkene er herved sendt til Hans kongelig høyhet Kronprins Haakon. Foto: Ametrine