Det må kunne kalles en tradisjon, nå som det er tredje året mediehuset slår på stortromma og inviterer til fest sammen med Orkdal kulturscene. En tradisjon som gir en fin og verdig ramme rundt utdelinga av STs priser.

Kvelden fikk en pangstart med musikklinja på Follo og Celine Solemsløkk Helgemo, før det naturlig førte oss over på talentstipendet.

Talentstipendet

Gruppa Irresistible var fløyet hjem fra London for å motta talentstipendet på 10 000 kroner.

Se video og les mer om dette her.

Frivillighetsprisen

Redaktør Anders Aa. Morken sto for utdelinga av STs frivillighetspris, som Hans Kringstad og Vidar Ljøkjel mottok på vegne av Orkanger vel.

Les mer om dette, og se video av Tor Kvarsnes hyllest til prisvinnerne her.

ST-prisen

Eggkeliva mannskor ledet oss over på hovedprisen, selveste ST-prisen, da de sang «Min lille Kari» til ære for håndballstjerna.

Kari Aalvik Grimsbø var ikke selv til stede, men foreldrene Sylvi og Harald Otto mottok ST-gutten i bronse, diplom og 15 000 kroner på hennes vegne.

Pappa Aalvik leste opp en hilsen som Kari hadde skrevet, hvor hun sa hun var lei seg for at hun selv ikke kunne være til stede og motta prisen.

«Det kom helt overraskende at jeg skulle bli tildelt ST-prisen. Når jeg ser hvem som har fått den før meg, er det en stor glede og inspirasjon at det ble min tur. ST-prisen blir stående som en av mine store opplevelser. Den gir meg en inspirasjon til å satse videre på håndballen», var blant det hun hadde skrev i brevet.

Honnørpris

På slutten av kvelden ble det delt ut en ekstra honnørpris på 5000 kroner, som var etablert for anledningen.

Patina-damene ble beæret med denne, før NRK-dokumentaren om dem ble vist på storskjerm.

Se video og les mer om dette her.

Musikalske innslag

En av de store musikalske opplevelsene denne kvelden var Are Hembre.

Se video fra dette her.

Hembre fremførte også en sang sammen med Eggkleiva mannskor, som du kan se her.