- Vi har betalt alle våre regninger, men det blir ikke noe igjen til oss. Jeg har begynt i ny jobb, og vi kan ikke bruke mye av fritiden vår til å holde åpent, sier Ivar Morken i en kommentar.

Etter vel 14 måneders drift er det over. Nå annonserer Ivar og Gunn Morken opphørssalg på interiør- og antikkvarene. Han synes selvsagt det er leit å avslutte driften, og beklager for alle som har vært trofaste gjester på kafeen, som ligger i Fannrem sentrum.

Kombinasjon

Det var i april 2016 at ekteparet Gunn og Ivar Morken startet opp det som var en kafé og møteplass, kombinert med salg av interiør- og antikkvarer. Bestemors stue fikk også skjenkebevilling, og ble et populært sted for liveopptredener av lokale artister.

- Vi avslutter liveopptredener med countrykveld 14. juli, der Ana D vil sørge for å markere avslutningen, sier Ivar Morken, som mener det var et ærlig forsøk de gjorde, men som ikke ga nødvendig økonomisk avkastning.

Mangfold

Han har fått mange tilbakemeldinger fra folk som synes det er leit at de nå gir seg, men som samtidig har forståelse for avgjørelsen.

Det var i mai 2016 at dørene ble åpnet for første gang, og det har vært arrangert både dixielandkonserter, julemarked, nissekurs, humorkvelder og operainnslag, for å nevne noe.

- For mange har det blitt et hyggelig sted å møtes, og hvis noen er interessert i å ta over driften, eller ser for annen virksomhet i lokalene, er det bare å ta kontakt, sier Morken.