I år var fjerde gangen de spreke damene i rødt deltok i St-Olavsloppet.

Ekte St-Olavsløpere

Det sosiale samholdet settes høyt for damelaget fra Børsa. De sørger for at alle som løper får en god opplevelse på sin etappe. De ser viktigheten av å ha en god lagånd.

– De fleste av oss tar to etapper og noen tar flere. Lagoppsettet er en kabal som må løses. Vi tar det ikke så høytidelig, men det er en folkefest vi ønsker å være en del av. Siste dag hadde vi egentlig ingen reserver, og da vi fikk en skade på fredag var det ei som kjørte fra Børsa på fredagskvelden eneste ærend for å løpe en etappe. Det er en gjeng med kjempesporty damer, som ikke ser mørkt på å ta en ekstra etappe om noe ikke skulle gå helt etter planen, sier lagleder Berit Uvsløkk.

Tredjeplassen glapp

De tre første dagene løp Børsa IL Damer inn på tredje beste tid i dameklassen. Dag fire gikk fra Åre til Östersund, og damene håpet å holde plassen helt inn til mål. Underveis ble Byåsen IL Damer litt for sterke og Børsadamene havnet på fjerdeplassen, noe de også er godt fornøyde med. Nå ser laget med stor iver fram mot neste års St-Olavslopp og femårsjubileum.