Gjestene fra Hemne imponerte stort i første omgang på Orkdalsbanken stadion og slapp ikke Orkla til en eneste sjanse de første 45 minuttene. Brynjar Snekvik og Hallvard Løseth ga KIL/Hemne tidlig en 2-0-ledelse og hadde full kontroll inn til pause.

Få fyldig kampreferat fra kampen her!

I andre omgang kunne Løseth økt til 3-0, men etter å ha rundet keeper skjøt storscoreren i stolpen. Det tok nesten en time før Orkla begynte å komme inn i kampen. Da ble det noen veldig spennende sluttminutter. Anders Solem headet ballen i eget mål drøye 20 minutter før full tid og da tok Orkla over kampen. Men hjemmelaget klarte aldri å få utligningen de jaktet og til slutt kunne KIL/Hemne juble for seier og fortsatt tabelltopp i 3. divisjon avdeling 9.