HEMNE: Hemne Hotell og Ausettunet (tidligere Hotell Jarlen/flyktningmottak) er til salgs. I den forbindelse er det berammet et informasjonsmøte på Hemne Hotell onsdag 11. november.

Det er Svein O. Berg, som driver selskapet Mantinia Utvikling AS i Trondheim, som har fått i oppdrag å foreta salget.

Leiligheter?

Berg skriver i invitasjonen til møtet, at arkitekt Aage Sørli vil orientere om hvilke muligheter som finnes for videreutvikling av hotellet. Ett tiltak er å konvertere deler av hotellet til leiligheter. Han vil også orientere om tidligere framlagte skisser for bygging av leiligheter og rekkehus på utskilt tomteparsell ved hotellet.

Når det gjelder Ausettunet, har Hemne kommune gitt rammetillatelse for bygging av 24 leiligheter.

Det er eierne av Hemne Eiendom AS (Hemne Hotell) og Jarlen Eiendom AS (Ausettunet) som har å forestå salget. Eierne av disse selskapene er Jan Ingvaldsen, Leif Arne Hafstad, Kåre Petter Sundet og Arvid Dyrendahl, alle med 25 prosent hver i hvert av selskapene.

Veien videre

Ordfører Odd Jarle Svanem vil ønske velkommen og si noe om temaet «Hemne kommune og Kyrksæterøra i dag og i fremtid». Deretter vil Svein O. Berg informere om salgsobjektene. Berg vil også oppsummere og si noe mer om veien videre for salgsprosessen.

Hvis du bare vil høre, eller stille spørsmål, er det altså anledning til å møte på møtet 11. november.