Klokken 13.52 på lørdag fikk politiet melding om en stjelt lommebok. En mann sa at lommeboken hans med 2000 kroner og bankkort var stjålet på Fannrem.

Klokken 14.27 lørdag kom det inn melding om skaldeverk på en anleggsmaskin på Blåsmoen. Forholdet vill bli anmeldt.

Klokken 15.41 lørdag fikk politiet melding om en utforkjøring med motorsykkel. Ulykken skjedde på gamle E39 på Svalnestangen like ved Børsa.

- En motorsykkel traff autovernet og for videre inn i en jordvoll. Melderen som ringte til politiet hjalp motorsykkelisten. Han klagde på at det var grus i veibanen, men melder kunne ikke se noe grus. Motorsykkelisten kom uskadd fra hendelsen, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt Curt Ivar Røhmen.

Klokken 22.39 lørdag kveld fikk politiet telefon fra en kvinne om at moren hennes var full og agresiv og slo etter henne. Politiet rykket ut og den berusede kvinnen måtte tilbringe natten i fyllearresten. Datteren var over 18 år gammel.

Klokken 00.58 natt til søndag kom det inn klager fra naboer om feststøy og roping i Øvre Skoglykkja på Elistranda i Børsa. Politiet hadde ikke tid til å rykke ut.

Klokken 03.44 natt til søndag fikk politiet melding om mye bråk og folk ved Shell i Orkdal. Politiet var på stedet klokken 04.34. Da hadde det roet seg ned og de fleste var dratt fra stedet. Politiet snakket med de som fortsatt var der.

Klokken 05.55 ble det satt i gang en redningsaksjon i Snillfjord, les mer om den her.