Ungdomsbedriften UBskrivelig sto for messeavisa til Yrkesmessa, og har nå fått pris som «Årets entreprenør 2013/2014».

Bedriften har bestått av Agnes Syrstadeng fra Meldal, Eirin Karlsen og Guri Røen fra Skaun og Andreas Larsen fra Orkdal, i tillegg til Bjørnås.

Når skal de fem vurdere hva pengene skal brukes til.

Diplom og penger

Det var styreleder Arve Slørdahl i Orklafondet som delte ut fondets entreprenørpris. Prisen er etablert for å stimulere til ungdoms entreprenørskaps- og gründerinteresse.

Juryens begrunnelse: «Ungdomsbedriften UBskrivelig stod høsten 2013 ansvarlig for produksjonen av messeavisa i forbindelse med Yrkesmessa i Orkdalsregionen. Elevene produserte det meste av tekst og foto som kom på trykk i messeavisa, samt sørget for layout. Arbeidet skjedde i tett samarbeid med Avisa Sør-Trøndelag. Gjennom arbeidsprosessen har elevene fått tett kontakt med næringslivet i regionen, og samtidig fått jobbet med oppdatert programvare som benyttes i dagens avis- og trykkeriproduksjon. Både arbeidsprosessen og sluttproduktet må sies å ha vært vellykket. Elevene har fått veldig praksisrettet opplæring, samtidig som prosessen har endt opp i ett konkret informativt og flott sluttprodukt».

Prisen er et diplom og en sjekk på 5000 kroner.