Lørdag arrangerte OIF Fotball FIFA-turnering på Playstation for sine aktive i avdelinga. 53 deltakere i alderen 9-37 år deltok i et håp om å bli kronet som OIFs beste FIFA-spiller.

Konsollspillet FIFA 14 er et svært populært spill blant mange i forskjellige aldre. Derfor tenkte arrangørene Øyvind Bakken og Jonny Krokstad at det å arrangere en turnering, hvor alder ikke har betydning, måtte være en veldig god måte for fotballavdelingens aktive å bli bedre kjent på tvers av aldersklasser.

Turneringa ble arrangert i OIFs klubbhus i Idrettsparken. Til sammen fem tv-skjermer og én projektor og lerret ble spilt på samtidig fra klokka 10 til klokka 17.

På slutten av dagen skulle den beste FIFA-spilleren kåres. I finalen møttes 13 år gamle Kristoffer Sollien Klo og 21 år gamle Ådne Stuve Hegstad.

Mens de innledende kampene varte i 2x4 minutter, ble finalen spilt over 2x8 minutter. Etter å ha ligget under to ganger klarte Kristoffer å hale i land en 4-3 seier med sitt Real Madrid mot Ådnes Chelsea.

– Vi er veldig fornøyde med dagen, og vi har fått gode tilbakemeldinger om godt tiltak fra flere hold. Hovedpoenget vårt var at man skulle bli bedre kjent på tvers av aldersklasser og forsterke samholdet innad i klubben. Vi kommer nok til å gjenta det her, og gjøre det til et årlig arrangement, oppsummerer arrangørene Bakken og Krokstad.