Rett bak gamle Orkdal sparebank på Orkanger skal det settes opp et nytt boligkompleks.

– Vi har tro på dette prosjektet. Vi er ute i markedet nå og sjekker interessen, sier Thor Zevgren, daglig leder ved Heimdal eiendomsmegling på Orkanger.

Prosjektet har fått navnet «Gartnerihagen». Utbygger er selskapet Orkdalsvegen 82 B AS.

Bygget vil få fem etasjer i tillegg til parkeringskjeller. Det blir 27 leiligheter. Og i motsetning til nabobygget Remegården, vil Gartnerihagen få en lys fasade.

– Bygget vil bli tilbaketrukket fra trafikk og støy, men samtidig midt i smørøyet, sier Zevgren.

Han påpeker at leilighetene her kan skilte med blant annet god utsikt, gode solforhold, nærhet til park og en stor variasjon av boligstørrelser som gjør det attraktivt for mennesker i ulike livsfaser.

– Arkitekt og byggherre har sammen satset på kvalitet, sier han.

Gartnerihagen er planlagt utviklet i ett byggetrinn med byggetid estimert til ett år. Salgsstart skjer for alvor til senhøsten, men allerede er det ifølge eiendomsmegleren mange som har meldt seg som interessenter.

– Salget er snart i gang. Vi har utviklet en egen nettside for prosjektet der interessenter kan hente mer info. Erfaring fra tidligere utbygginger har vist at medvirkning fra de som har ønsker om å bo der, gagner prosjektet. Muligheter for påvirkning av løsninger og kvaliteter helt fra start av, gir gode bomiljø og muligheter for gode arkitektoniske løsninger, sier Zevgren.