Rosenborgspilleren tok seg god tid til å skrive autografer og ta selfies, da han var til stede på Evjen for å offisielt åpne ballbingen. Han syntes det var stas å få være med på åpningen.

- Jeg er beæret over at noe åpnes i mitt navn. I tillegg er det en veldig bra sak, og et fryktelig godt tilbud å ha i en barnehage, som jeg regner med blir veldig godt brukt. Jeg ser rundt meg her at de har et tilbud til alle, og fotballbingen kan også brukes til flere ting enn fotball, sier Helland.

Bingen skal ikke bare være en plass hvor det spilles fotball. For eksempel så planlegges det å legge is i bingen til vinteren, ifølge enhetsleder Kristin Broholm.

- Uteliv, fysisk aktivitet og lek er noe vi satser på, og ballbingen og det øvrige området gir mange nye muligheter og variasjon for barna på Evjen barnehage, sier Broholm, som legger til at de nå er veldig glade for å ha fått et variert uteområde.

Helland synes det er bra at barn og unge får et variert tilbud om å være i fysisk aktivitet.

- Det har vært en negativ utvikling de siste årene, med tanke på at det spises mer usunn mat, ungene spiller mer pc og er mindre ute å leker. At jeg kan være med å bidra til et tilbud til fysisk aktivitet, og skape en grunnmur som gjør at de kan være sunne resten av livet, det er jeg beæret over å få være med på, sier Helland, som selv snart skal bli far.