– Jeg kom inn her og så at det sto en stol midt på gulvet, og da jeg kom rundt disken var det masse rot utover gulvet. Da skjønte jeg at noe var galt, sier Daniel Pettersen, som driver butikken.

Han forteller at tyvene har tømt butikken for nettbrett, mobiletelefoner og høyttalere. Selv servicetelefonene, som er innlevert av kunder fordi de trenger reparasjon, er stjålet.

Midt i senteret

– Det var ikke noe koselig å komme på jobb i dag, sier Pettersen, som mener tyvene må ha tatt seg inn i lokalet ved å klatre over skilleveggen som deler butikken av fra resten av senteret.

Butikken ligger midt i Amfi-sentret, uten kontakt med yttervegg. Politiet undersøkte i går åstedet, men kan foreløpig ikke si noe om hvor på senteret tyvene har tatt seg inn.

– Det er foreløpig uklart hvor store verdier tyvene har fått med seg. De har tatt et mindre pengebeløp fra informasjonstorget på sentret, samt en mengde varer fra Telekiosken, sier Bjørn Vidar Tretøy ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor.

Gjennomgår opptak

Innbruddet har skjedd en gang i tidsrommet fra stengetid lørdag til mandag morgen. Alarmen på senteret skal ha vært i drift, men denne har ikke blitt utløst.

– Det gjenstår å gå gjennom opptaksutstyr for å finne ut hvor tyvene har tatt seg inn og beveget seg, sier Tretøy.

Daniel Pettersen konstaterer at det mangler store verdier i butikken.