Klokken 04.07 Natt til søndag fikk Sør-Trøndelag politidistrikt melding om et trafikkuhell i Nedre Hovsbakkan på Orkanger.

- Vi fikk telefon fra en melder som hadde hørt en bil som kom kjørende med høyt turtall, og deretter hørt en høy smell. Etterpå fant hun en bil smo hadde krasjet i et tre, sier operasjonsleder Bjørn Handegard ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

To personer mistenkt

Politiet sendte en patrulje mot stedet, og på vei til ulykkesstedet kom de over en skadet person som opplyste at han hadde vært i bilen. Han ble sendt til sykehuset på Orkdal for en sjekk.

- Etter nærmere undersøkelser kommer det frem at det har vært flere i bilen, og vi sendte flere patruljer for å bistå i letingen. Vi har nå kommet over én person til som vi mener kan knyttes til bilen, sier Handegard tidlig søndag morgen.

Søker med hunder

Vedkommende nekter for å ha vært med, men politiet har sikret seg blodprøve av begge to. Saken vil bli videre etterforsket, og i halv sju-tiden søndag morgen foregikk det fortsatt et hundesøk i området.

- Vi har ikke fått helt klarhet i hvor mange som var i  bilen. Det er en del blod i kjøretøyet, og vi må sikre oss at det ikke ligger noen som er skadet i terrenget rundt, sier Handegard.

Det er mistanke om ruskjøring i forbindelse med ulykken.