En 70 år gammel dement mann ble onsdag meldt savnet fra Rennebu helsesenter. Han har vært savnet siden klokka 16.00. Det skriver politiet på Twitter. Torsdag morgen er det fortsatt ikke gjort noen funn.

Onsdag kveld ble det sendt innsatsleder til Rennebu for å koordinere søket etter mannen. Gjennom natten har Røde Kors, Norske redningshunder og politipatruljer deltatt i søk. I tillegg har et antall frivillige, samt Sea King-helikopter vært i søk.

Trapper opp

- Vi har søkt gjennom et forholdsvis stort område med fokus på der mannen var sist observert, og det er ikke gjort noen funn. Det opplyser operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Sør-Trøndelag politidistrikt torsdag morgen.

Søket natt til torsdag har vært gjennomført både med bilpatuljer, hunder, terrenggående kjøretøy og ved leting til fots i terrenget. Torsdag morgen har politiet gitt en del av letemannskapene noen timer med hvile.

- Planen vår er å trappe opp søket nå på morgenkvisten. Røde Kors er blant annet i gang med å skaffe friske mannskaper, sier operasjonsleder Lægdheim.

Gikk ut med beskrivelse

Den savnede er iført en svart joggebukse, svart fleecejakke og mørk t-skjorte. Han har på seg joggesko. Han er 185 cm høy og har gyngende gange.

- Det sies at mannen kan gå veldig langt. Han har gjort dette før. Vi ble varslet like før klokka 21.00. Det er sendt ut mannskap, sa operasjonsleder Bjørn Handegard i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no onsdag kveld.

Ring politiet på 02800 dersom du har informasjon om saken.