Orkdal

Hver kveld ble mange klesplagg forlatt i Orklahallen. For daglig leder Odd Gunnar Karlsen hadde dette etter hvert blitt et problem. Han hadde satt en frist til i slutten av januar. Det som ikke ble hentet innen den tid sendte han til Frelsesarmeen.

Klokker

- Alle slags klær. Hallsko, joggesko, treningsdresser og jakker. Det er nesten et under at folk kommer seg hjem uten å fryse i hjel. Også klokker blir gjenglemt uten at noen meldte sin interesse for dem. Vi har snart ikke mer lagerplass, fortalte Karlsen.

Han hadde derfor sendt ut en oppfordring til alle som hadde mistanke om at de hadde glemt klær i Orklahallen.

- Enkelte ringer til oss eller henter den gjenglemte jakka eller buksa neste gang de besøker hallen. Men på langt nær alt. Svært mye blir bare liggende.

- Måtte ta ansvar

- Merkelig at ikke foreldrene oppdager det når barna kommer hjem. Jeg trodde ikke velstanden var så stor at alle har råd til å kjøpe flere treningsdresser for året. Det er en kjensgjerning at barna kan være litt sløve av og til, men foreldrene burde da oppdage om noe er gjenglemt, mente Odd Gunnar Karlsen.

For å gi de som stakk innom hallen et påskudd til å sjekke om noe var gjenglemt, satte han ut dunker med de gjenglemte klærne.

- Så får de ta ansvar selv. Lagrene bygges opp veldig fort, og vi har snart ikke mer plass. Det som fortsatt ligger igjen her ved månedsskiftet sender vi til Frelsesarmeen. Da går det i hvert fall til et godt formål, sa Odd Gunnar Karlsen.

thor.kleven@avisa-st.no

977 66 650

Odd Gunnar Karlsen hadde snart ikke mer lagerplass i Orklahallen. Foto: Arkivfoto