Vertskapet heter Ciza Ngoholo og Ahadi Namugunga.

– Du kan skrive i avisa at vi er midt i Orkdalsvegen og at vi vil ha et godt og variert utvalg av utenlandske varer. I tillegg til friske grønnsaker også thaimat, pasta, olivenolje og mye annet både for nordmenn og utlendinger, sier Ahadi Namugunga.

Travle dager

Begge bor i Børsa og kommer opprinnelig fra Kongo. Ahadi har vært i Norge siden 2002, lenge nok til å bli norsk statsborger. Ciza Ngoholo kom for fire år siden, og har rukket å lære seg bra norsk. Men hun innrømmer at det ikke akkurat er det enkleste språket å lære for en kongoleser. For tida er det travelt i lokalene i Orkdalsvegen 49. Målet er å åpne dørene for kundene fredag ettermiddag.

Søndagsåpent

Lokalene ligger sentralt i Orkdalsvegen og i nye lokaler. Butikkarealet er på 70 kvadratmeter med butikklokaler og kontor. Og ikke minst, rikelig med kjøleplass i kjelleren. Butikken vil være åpen også på søndag, opplyser Ciza Ngoholo.

– Vil vi ta inn varer fra importører av utenlandske varer fra hele landet. Men samtidig vil vi ta inn varer på bestilling fra kundene. Og her skal du blant annet få kjøpe sushi. Utvalget skal tilpasses både norske og utenlandske kunder, sier Ciza Ngoholo til ST.