Orkanger slo Tolga-Vingelen 8-0 i den første kampen, mens Vestbyen slo samme lag 6-0. Dermed holdt det med uavgjort for Orkanger i finalekampen mot Vestbyen.

Åpnet best

Orkanger åpnet best og tok ledelsen ved Mari Lian etter 33 minutter. Det holdt seg til pause, men i andre omgang kom gjestene fra Vestbyen bedre med. Da andre omgang var tre minutter gammel utliknet Vestbyen og etter 64 minutter var det bortelaget som ledet og lå an til å bli kretsmestere.

Snudde kampen

Men Orkanger snudde på mesterlig vis. Kvarteret før slutt sørget Tina Sundli Oddli for balanse i regnskapet og helt på tampen satte hun inn sitt andre mål i kampen og sørget for 3-2. Like etter kunne Orkanger slippe jubelen løs etter å ha sikret kretsmesterskapet.

OIF kunne heve pokalen etter seieren mot Vestbyen på Orkla Maskin Arena torsdag kveld.Foto: OIF