Bedriften vant anbudskonkurransen som ble utlyst at nasjonalt Pilegrimssenter, og omfatter produksjon og levering av 2600 ulike veivisere med pilegrimsmerker. Disse skal hjelpe pilegrimene med å finne veien til Nidaros.

Rosenvik AS har ved flere anledninger tidligere produsert veivisere for pilegrimssenteret.

Solid erfaring

– Veiviserne skal leveres på ulike lokasjoner på strekningen Oslo-Trondheim, og er en del av et «restaureringsprosjekt» der gamle og slitte skilt og merker skal byttes ut, forteller markedssjef Trygve Øyasæter ved Rosenvik AS.

De har også tidligere levert merking til pilegrimssenteret.

— Ja, det har vi gjort ved flere anledninger. Vi har derfor lang og god erfaring med dette. Vi produserer både selve pilegrimsmerkene og de ulike veiviserne, som omfatter merkestikker, hengere i trær eller såkalte ståere og liggere på husvegger, sier Øyasæter.

Minst fire-fem andre bedrifter med tilsvarende kompetanse som Rosenvik deltok i anbudskonkurransen.

— Et kjærkomment oppdrag for oss, sier daglig leder Arnt Otto Lie.

Kjærkomment

Daglig leder Arnt Otto Lie synes dette er en gladsak.

— For Rosenvik er det veldig hyggelig og morsomt å få et slikt oppdrag, både fordi det innebærer produksjon og merking til en av regionens største turistattraksjoner som mange har et forhold til. Og ikke minst fordi oppdraget gir oss kjærkommen tilgang på gode, kvalifiserende arbeidsoppgaver for våre ansatte og for våre arbeidssøkere som er i ferd med å gå veien tilbake til ordinært arbeidsliv, sier Lie.

Produksjonen er allerede i full gang på bedriften.

john.myrhaug@avisa-st.no

907 72 300