I den 15. kampen av årets sesong skulle det endelig bli en seier igjen for buvikingene. Kattem ble slått 3–1 på Sist det skjedde var 6. august i 2016, da Namsos ble slått 3–2 på Buvik stadion.

I mellomtiden har laget spilt 25 kamper uten seier, med bare to uavgjorte kamper som små oppturer for et lag som er inne i et stort generasjonsskifte.

- Det var en veldig god følelse. Vi hadde mange frafall før kampen, men vi var enige om hvordan vi skulle gjøre dette. Det var godt å stå på sidelinjen, men det var mye nerver, sier Ørnulf Meistad, lagets midlertidige trener.

Skal ha det artig

Ørnulf tok over ansvaret for Buviks A-lag etter at trenerduoen Bård Stenseth og Brage Meistad måtte forlate skuta i sommer. Siden har han hatt ansvaret for både junior- og seniorlaget.

Med en sårt tiltrengt seier håper han å få litt selvtillit tilbake i laget.

- Vi må slutte å tenke resultat, og heller fokusere på jobben som må gjøres, så får det bli som det blir. Før forrige kamp hadde vi fokus på hvorfor vi spiller fotball, finne ut av det og ha det artig på banen. Og det så ut som guttene hadde det artig også, sier han.

Ga ikke opp

For Buvik lå under til pause, men Meistad sier at det i garderoben i pausen var en enorm vilje til å vinne.

- Selv om vi har tapt kamper i hele år, så var det ikke noen gi-opp-følelse i pausen. Vi kan ikke grave oss ned i resultater, da blir det aldri bedre, sier treneren.

Buvik står nå med fire poeng på 15 kamper. Veien opp til trygg plass synes nesten umulig, med Alvdal på ni poeng og Tydal på ti poeng.

Mot Kattem viste angrepsrekken virkelig hva som bor i dem. Tom Framnes scoret to mål, Marcus Tømmerås scoret ett mål og Basem Issa hadde to målgivende.

- Det er en god angrepsrekke på dette nivået, sier Meistad.

truls.lereggen@avisa-st.no

454 51 163