Partileder Trygve har vært på turné. Senterpartiet i Sør-Trøndelag har lokallag i alle kommuner. Medlemmer i Senterpartiet kjenner til sitt lokalsamfunn. Senterpartiet i Sør-Trøndelag besøker alle kommuner i fylket nå før 11/9. I 2018 skal den nye Trøndelagsbenken ta form. Nå er det ikke lenger dem og vi, men oss som det heter i reklamen fra fylkeskommunen.

Derfor er det enda viktigere at vi sender folk på tinget som kjenner oss. Folk som har vært rundt i hele fylket, og som vet hvordan det står til rundt om kring i de forskjellige kommunene, i lokalsamfunnene rundtomkring.

Sør- Trøndelag har to flotte representanter som har sterk tilknytning til Sør-Trøndelag. Geir Arild er fra Hemne og har hele verden som sitt arbeidsfelt. Hver vinter drar han til Australia for oppdrag ved Universitetet i Canberra og gjesteforelesninger. Geir Arild bor i Drivdalen. Han vet hvordan snøen legger seg ettersom vindretningen snur, han vet når sauene kommer ned fra fjellet på høsten, han vet hvordan vinden sliter på værveggen. Det er langt mellom Canberra og Drivdalen men han har kanskje best forutsetning for å vite hvordan det er å bo i Drivdalen, Haltdalen og Brekken. Nettopp fordi han bor der han bor og nettopp fordi han er en del av et lokalsamfunn.

Heidi vet hvordan det ser ut på Glåmos, i Åfjorden og i Meldal. Heidi vet også hvordan det ser ut i mange andre kommuner i landet vårt, nettopp fordi hun har besøkt de. Heidi kan mye om flytilbudet på Røros. Fordi hun bruker det veldig ofte. Mange lange reiser har det blitt, og det er slettes ikke alle helger som har blitt tilbrakt ved Øyungen på hytta. For noen dager siden drev vi og sendte meldinger fram og tilbake om et felles møte som vi skulle ha sammen med noen andre.

Til slutt ønsket jeg henne god helg og god tur hjem. «Hjem?? Vi har en kamp å vinne, et valg å vinne!» fikk jeg tilbake. Det sier noe om engasjementet og innsatsen som blir lagt ned. Ikke bare nå i disse dager, men gjennom hele året. Overalt. Nær deg.

Slagordet til Senterpartiet er «nær folk». Heidi og Geir Arild er det. De er nær oss. Jeg vil at sånne folk som dette skal representere meg på Stortinget. Jeg vil at de som vet hvordan det ser ut rundt omkring i Norge skal være der og snakke for meg. Jeg vil at Heidi og Geir Arild skal være i Oslo, så kan de få komme hjem når de har tid. Når de har snakket for oss. Når de har brukt min stemme. Stem på de - stem Senterpartiet.

Guri Heggem

Røros Senterparti