Sinnes omtaler albumet som rocka country, og i ei pressemelding beskriver de countrymusikken som ikledd en nymoderne og potent drakt. «Gnistrende gitarriff og sprelske musikere som lekent feier over et drivende komp» gjør albumet verdt å lytte til ifølge plateselskapet, Tyrirot musikk.

Lydmann i Danmark

Nashville har jobbet en god stund med albumet «Swinging From The Chandelier», og i oktober i fjor ble alle låtene spilt inn.

– Vi har jobbet vel og lenge. Mer denne gang enn tidligere, og det har gitt resultater. Det som har tatt tid er pålegg og miksing som ble gjort i Danmark. Låtene ble spilt inn i flere studio, og alle sporene ble sendt, sang for sang, ned til Niels Hofman som er kontakten vår i Danmark. Han er veldig god til å mikse lyd, og lyd er viktig for oss, sier Sinnes.

Albumet er ikke sluppet ennå, men singelen med samme navn som albumet har allerede rukket å bli en publikumsvinner. Sinnes forteller at den fikk spesielt god mottakelse i linedance-miljøet.

– Vi har slippdato 18. september på blant annet Spotify og iTunes, og helga før slipper vi albumet.

Travel høst

– Det bruker å bli litt flere oppdrag rundt utgivelse, men vi har greit med jobber resten av året uansett, sier Sinnes.

16. september skal de ha konsert på Veiholmen, Smøla.

– Da er det countryhelg der. Det blir en slags «pre-realese» av albumet. Deretter blir det en «mørerunde» med konserter, og Trøndelag står for tur i oktober.

Sinnes gleder seg til konsertene og forteller at de ofte ser igjen en fast publikumsskare, noe de setter stor pris på.

Skriver sanger

Sinnes skriver omtrent halvparten av låtene bandet produserer.

– Jeg har en god kompis, Paul Gelsomine, i Trondheim som hjelper meg. Det er godt å ha en amerikaner i ryggen som har et godt språk for slike tekster. Vi har produsert rundt 400 tekster sammen over flere prosjekt, og vi har skrevet alle ti låtene til dette albumet.

Nashville har tidligere tre utgivelser, en ep med fem sanger og to albumer. Dermed er «Swinging From The Chandelier» deres tredje album.