iTrollheimen har kontor i Rindal sentrum, men benytter seg helst av natur og fjellheim i sitt virke. De tilbyr pakketurer med opplevelser i naturen for private så vel som bedrifter, lag og organisasjoner. Nå er firmaet i vekst.

«Suser og går»

– Foreløpig er det bare jeg som jobber her, men planen er å utvide ganske fort. Uten at det er helt konkret ennå, sier Bolme.

Han forteller at firmaet leier inn hjelp ved behov, men at det kan være aktuelt å ansette en til.

– Ambisjonen er vekst, og konkrete planer er satt i verk. Det foregår for tiden, smiler han og tilføyer at det er hektisk, men artig.

Bygger opp bedriften

iTrollheimen ble startet for omtrent tre år siden. Siden den spede begynnelse har firmaet fått godt fotfeste i Rindal og bygd opp et solid varemerke.

– Første gang vi var i banken for å be om lån, var målet ikke å gå konkurs før påske, ler Bolme.

Han forteller at det går rett veien, og at det er mange som har bidratt til suksessen.

– Vi har kommet veldig godt i gang, holder en åpen framtoning om hva vi kan og hva vi vil, også har vi godt samarbeid med flere gode, lokale støttespillere. Folk i Rindal synes det er spennende og alle vil få til dette, sier Bolme som synes han har fått drømmejobben.

iTrollheimen med Bolme ved roret tilbyr gjestene aktiviteter og opplevelser i naturen.

Galskap i Trollheimen

– Vi kan friste med pakketurer som blant annet «familietur med troll og dyr», «vintercamp for barn og unge», «skitur til Trollheimens majestet» og «galskap i naturen», sier han.

Ved flere av oppleggene har han innleid hjelp.

– Selveste trollkjerringa, Britt G. Moen, lager mat, og i én av turene får vi besøk av Knut Ole Laksøyen, smiler han.

Bolme har tidligere også arrangert trugepilates, antagelig den eneste arrangøren av dette i hele verden.

iTrollheimen tar imot blant annet firmaer, skoleklasser og utdrikningslag.

– Vi kommer til å spisse hovedmålgruppene inn mot firmaer, «høttrindalingen» og barn og unge etter hvert, sier Bolme.

Nylig fikk iTrollheimen satt opp en lavvo i området ved Langvatnet. Planen er at det skal fungere som en base hvor de også har tenkt å bygge en klatrepark, ei trollhule og legge til rette for utleie av sykler og kanoer.

– Vi har satt opp lavvoen, og der har vi også tenkt å organisere trollbord (julebord). Her er det selvfølgelig trollmeny laget av trollkjerringa sjøl, ler Bolme, som lover god stemning.

Ekte troll

Hovedfokus er trollet, og filosofien er at man ikke trenger å gå til de høyeste fjellene for å få de beste opplevelsene.

– Vi vil tilrettelegge for at folk skal komme seg mer ut. Vi prøver å åpne marka for flere, sier Bolme og tilføyer at de også har planer om å arrangere «trollsafari» etter hvert.

Med et glimt i øyet forteller han at det finnes troll i Trollheimen, eller; han ønsker i hvert fall at gjestene hans skal sitte igjen med den trua etter å ha deltatt. Det finnes vel bare én mulighet for å sjekke om det stemmer.