Are Hembre synes det er stort å ha hele landets Wenche Myhre som gjest på julekonserten sin på Hell Amfi søndag 17. desember.

- Jeg gleder meg veldig. Wenche Myhre har festet seg i den norske folkesjela. Hun er så energisk og flott både på og utenfor scenen, sier Are Hembre som søndag inviterer til sin åttende julekonsert på Hell.

Wenche og Anders

Han forteller at han lenge har ønsket å ha Wenche Myhre som gjest på en av sine konserter.

- Ettersom jeg kjenner Hanne Krogh, og hun kjenner Wenche, ba jeg henne om å legge inn et godt ord for meg, og det funket, smiler Hembre som har et sterkt forhold til Wenche Myhre gjennom barnesangene hennes.

- Det tror jeg alle på min alder har, sier Hembre som lover at Wenche kommer til å få mye tid på scenen på Hell søndag kveld.

Ellers synes både han og kapellmester Trond Hustad det er stor stas at Wenche Myhres samboer Anders Eljas spiller i orkesteret på Wenche sine låter.

- Han er en av landets beste orkesterledere som blant annet jobbet lenge sammen med Abba. Han er bare så proff og ordentlig, sier Hembre som gleder seg til å ha stjerneparet som gjester på søndag.

Operakor

Derfor har han heller ikke invitert så mange andre gjesteartister, da han ønsker at publikum skal få mest mulig av Wenche denne kvelden i tillegg til hans egne låter.

Foruten Wenche får publikum også i år møte familien Hembre i starten av konserten med mor Lise og søstrene Linn Silje og Martine. I tillegg deltar 11 sangere fra Opera Trøndelag sin operaskole samt Trond Hustads datter, Lea, på cello.

- Det er stor sal i Hell Amfi, men alle er sikret både å se og høre da det er en fire-skjerms produksjon og god forlengelse av lyden bak i salen, sier Hembre og gir en ekstra rosende omtale av husorkesteret på åtte mann ledet av Trond Hustad.

Tidlig denne uka var det solgt i underkant av 1000 billetter til konserten. Samtidig ble det lagt ut nye 50 billetter.