Rindal IL klarte, med redusert mannskap, å beholde plassen i eliteklassen under Holmenkollstafetten i helga.

I fjor tok Rindal IL en sterk 11. plass under Holmenkollstafetten og foran årets sesong var målet å forbedre den plasseringen.

Etter hvert ble det klart at åtte av de som deltok på fjorårets stafett ikke kunne stille i år. Samtidig var Helge Langen og Tarjei Mårdalen ikke i sin beste form på grunn av skade og sykdom.

16. plass

Men løperne som steppet inn på laget gjorde en meget sterk innsats likevel. Rindal IL vekslet som nummer 11 på toppen etter 7. etapper, men inn mot mål ble det spennende om Rindal IL kunne beholde plassen i eliteklassen.

Det ble til slutt et spennende spurtoppgjør om 15. og 16. plassen, hvor Rindal IL til slutt måtte gi tapt, men laget berget likevel plassen i Eliteklassen til neste år med 10 sekunder.

Sluttiden til laget ble på 55,37. Det er 45 sekunder svakere enn fjorårets lag presterte.

Rindals lag besto av følgende løpere: Anders Boye, Terje Maroni, Steinar Bøe, Kristian Woldvik, Merhawi Tadesse, Helge Langen, Kristian Engen Forbord, Bjørn Sæther, Alexander Hofstad, Jon Arne Gaundal, Jonas Aasbø, Sigmund Ofstad, Tarjei M Mårdalen, Sigurd Fagerholt, Ermias Y Araya.

PS! Dette var 20. gang Rindal IL deltok i den meget populære stafetten.