I helga er det duket for ny hjemmekamp for KIL/Hemnes damelag. I sin første hjemmekamp i 1. divisjon samlet klubben hele 532 tilskuere. På søndag kommer Lyn på besøk etter å ha vunnet to av sine tre første kamper i 1. divisjon. KIL/Hemne øyner nok muligheten til å heve seg etter det begredelige 8-1-tapet for Urædd sist helg.

Orkla reiser søndag til Molde for å møte lagets andrelag. Orkla har tapt sine fire siste kamper, inkludert cupkampen mot Tynset. Molde 2 har startet sesongen med å vinne tre av sine fire første kamper. Trener Arnstein Røen har store utfordringer i forsvar da Christian Sommerschild og Torodd Asphjell er ute med karantene. I tillegg er Knut Kåre Brøndo skadet og det er usikkert om Sindre Tørseth Valø blir med. I verste fall må Røen mønstre en helt ny forsvarsfirer bestående for det meste av juniorer.

I 4. divisjon skal Buvik jakte sin første seier når Heimdal gjester Da-Tel Arena lørdag. Gultrøyene har bare tatt ett poeng så langt denne sesongen. Etter tre strake tap er nok Meldal revansjesugne når de møter Tydal på bortebane lørdag.

ola.rise@avisa-st.no