Meldal HK sin historie handler om stor aktivitet der mange unge meldalinger har fått være med på opplevelser sammen med andre. Hvor mange hundre spillere klubben har aktivert gjennom de to tiårene vites ikke, men det er ingen tvil om at mange meldalinger på en eller annen måte har vært involvert i klubben, skriver klubben på sine hjemmesider.

Samles til feiring

ST har prøvd å komme i kontakt med leder Jon Ivar Syrstadeng uten å lykkes, men til klubbens hjemmesider sier han følgende.

- Det blir aktivitet i Meldalshallen på dagen, og fest i Idrettsbygget på Løkken på kvelden. Håpet er å samle mange håndballvenner denne dagen, sier Syrstadeng.

Program ikke klart

Programmet for denne dagen er ikke helt ferdigspikret men det skal bli aktivitet i Meldalshallen på dagtid før det på kvelden blir jubileumsfest i Idrettsbygget på Løkken. Der blir det middag og det blir underholdning. Men mest av alt en arena for å treffes der gamle minner skal utveksles. Så blir det spennende å se hvilket av årskullene som er flinkest til å samle flest til å bli med på feiringen.

- Når vi nå har lyst til å feire oss selv, så er det med håp om at mange vil benytte denne dagen til å møtes igjen. Dette er selvsagt alle de mange som har vært aktive spillere, men ikke minst alle foreldre som opp gjennom årene har vært involvert. Og ikke minst alle meldalinger som har støttet opp om klubben gjennom å overvære kamper fra tribuneplass. Vi håper 7. oktober skal bli en dag i håndballens tegn i Meldal, sier Syrstadeng.

Stolt historie

Selv om klubben bare feirer 20 år har den allerede rukket å markere seg både lokalt og nasjonalt. Seniorlaget imponerte voldsomt ved å hevde seg i 2. divisjon i flere år på rad for noen år siden. En gyllen årgang gjorde også at Meldal hevdet seg nasjonalt i aldersbestemte klasser. I 2015 vant laget den nasjonale cupen Petter Wessel cup. Cupen pleide vanligvis å bli dominert av store lag som Byåsen, Larvik og andre lag fra de store byene, men 2015 var året da Meldal med sine 3900 innbyggere sjokkerte storlagene og vant cupen med åtte spillere fra Løkken og ei fra Rindal. Den samme årgangen hevdet seg flere år i Bring-serien også.