Alta-laget har hatt god kontroll på hemnværingene. Med 0–3 på Ånesøyan sørget Bossekop for sin andre seier på fire uker mot KIL/Hemne i kvinnenes 1. divisjon.

Med tapet mistet kaptein Hilde Rosøy og hennes lagvenninner muligheten til å holde seg på sikker grunn på tabellen. Kampen for å overleve ble enda tøffere, da Fløya slo Fart. Dermed ligger KIL/Hemne og Fløya a-poeng på 10. og 11. plass.

KIL/Hemne hadde et lite overtak i starten av kampen, og fikk også gode muligheter. Bossekop hadde en god periode midtveis i første omgang, og skapte et par farlige muligheter.

Andre omgang startet underholdende, og begge lag hadde muligheten til å ta ledelsen. Men det var Bossekop som var giftigst foran mål. Bare sju minutter ut i omgangen scoret gjestene ledermålet.

To minutter senere hadde hjemmelaget muligheten til å utligne, men det ville seg ikke. Deretter tok finnmarkingene fullstendig over, og i det 61. minutt doblet de ledelsen. Ni minutter før slutt fastsatte de sluttresultatet til 0-3, etter en forsvarstabbe.