Dette bildet er tatt på en kretskamp tidlig på 50-tallet, sannsynligvis i 1951 eller 1952. Kampen ble spilt i Idrettsparken på Orkanger.

Nikki Konstad jobber med et langsiktig prosjekt, der han har som mål å gi ut et historisk hefte med bilder, folk og byorginaler på Orkanger.

- Jeg har samlet stoff i mange år, og har intervjuet mange på de årene. Jeg har en forkjærlighet for fotball, men akkurat på dette bildet har jeg ikke klart å plassere alle personene, sier Konstad.

Konstad har klart å identifisere alle, bortsett fra fire spillerne:

Bak fra venstre: Otto Larsson (Svorkmo), nummer to er ukjent, John Bjørnås (Løkken), Erik Olsvik (Orkanger), Sigmund Konstad (Orkanger) og den siste er ukjent.

Foran fra venstre: John Drugli (Dalguten), Reidar Lilleås (Dalguten), keeper er ukjent, nest ytterst er ukjent, og Øyvind Karlsen (Orkanger).

- Det er rart om det ikke skulle være noen fannremsbygg på bildet. Han bak til høyre ligner på en Wormdal, jeg vet det var noen gode spillere med det navnet, men jeg vet ikke om dette er en av dem. I tillegg kan det kanskje være noen fra Rindal der også?

Konstad vet heller ikke hvem som var motstander i kampen, og tar gjerne i mot tips på det også.

Hvis du tror du vet hvem det kan være, kontakt Nikki Konstad på 970 18 460, eller avisa ST på nyhets.redaksjonen@avisa-st.no.

truls.lereggen@avisa-st.no

454 51 163