Slik er status i 2. divisjon, og det er nesten bare teorien som kan rokke ved denne konklusjonen. Søndagens lokaloppgjør endte med en klar 11-målsseier til Meldal, 33-22, men Skaun holdt følge lenge.

Jevnt til pause

For da lagene møttes i Skaunhallen søndag ettermiddag var ikke forskjellen mellom lagene veldig synlig, i hvert fall ikke i store deler av kampen. Begge lagene virket stresset og mange skudd havnet enten utenfor eller i treverket. Dessuten var keeperspillet godt på begge sider.

Skaun holdt godt følge til pause, da stillingen var 14-13 i Meldals favør. Men midt i andre omgang sa Meldal takk for seg, og scoret seks ganger uten at hjemmelaget klarte å redusere. Piffen gikk litt ut av hjemmelaget det siste kvarteret og gjestene vant til slutt med 11 mål.

Les mer fra kampen i ST 3. mars, enten på papir eller i e-avisa.

Du kan også kjøpe en elektronisk enkeltutgave her.