En sen scoring av Orklas kaptein Steinar Gjersvoll så ut til å bli vinnermålet da han headet ballen i mål ti minutter før full tid. Men hedmarkslaget Flisa ville det annerledes og utlignet til 1-1 like før full tid. Det ble også sluttresultatet.

Dermed fortsetter den svake formen til Orkla som bare har vunnet en av sine seks siste kamper. Heldigvis for Orkla har også de andre topplagene avgitt mye poeng de siste rundene, dermed er opprykshåpet absolutt til stede for Eggens menn utover i høstsesongen.

Slik var: Flisa-Orkla 1-1

Buvik-seier

Buvik åpnet dårlig i sin hjemmekamp mot Moelven og ble liggende under etter halvspilt første omgang, men Buvik og Christian Sommerschild slo kraftig tilbake og utliknet bare minutter senere.

Like før pause vartet Pål Riaunet opp med en kunstscoring da han limte ballen opp i krysset.

Andre omgangen ble eid av Moelven, men det var Buvik som til slutt kontret inn seiersmålet på overtid og sørget for tre nye poeng. Nå er Buvik bare ett poeng bak Orkla på tabellen.

Slik var: Buvik-Moelven 3-1