Lørdag var det sprint som sto på programmet som også var runde 2 av Trøndercuoen. Søndag var det fellesstart for de eldste og sprint for de yngste. Orkdal IL var som vanlig godt representert med mange utøvere på startstreken begge dager. Også Skaun IL og Rennebu IL hadde mange på startstreken i løpet av helga.

Vant sprinten

På lørdagens sprint gikk Helga Tungen fra Orkdal til topps i 13-årsklassen. Helga gjorde et prikkfritt løp, fullt hus på standplass og god fart i sporet sørget for en klar seier.

Marit Østhus fra IL Nor var også suveren i sin klasse. Med ett bom på stående var hun nesten to minutter foran nestemann i mål i klasse K17.

Rennbyggen Simen Hårstad gjorde også sakene sine meget bra og vant 19-årsklassen.

Håvard Mo fra Orkdal IL gikk seg inn på pallen i sin klasse lørdag. Det ble tredjeplass i M18. Tredjeplass ble det også på Maria Landrø Monsen fra Orkdal IL i klasse J16 og Guro Ytterhus fra Rennebu i klasse J14.

Sterke løp fra OIL-løpere

Søndag var det fellesstart for dem som er 13 år og eldre på Bama skiskytterfestival på Saupstad og det er noe mange ser fram til. Det ble mye positiv spenning får flere av OILs utøvere. Olve Tungen gjorde sine saker bra og gikk inn til en flott andreplass i G14 etter suverene Petter Solhaug Sæter fra Os.

Amanda K. Lynum trives på Saupstad. Hun tok en andreplass her i det siste rennet før Jul. Og andreplass ble det i dag også, bak Mathea Guddingsmo fra Frol som har vært den beste løperen i J16 så langt i år.

Arnt Johan Tungen i G16 sikret en tredje pallplass for OIL søndag da han gikk tredjeplass etter et godt gjennomført løp med kun en bom.

Stuen til topps

Torbjørn Stuen fra Rennebu IL var den eneste som gikk til topps på fellesstarten av de lokale. Han skjøt til sammen seks bom på fire skytinger, men det holdt likevel til seier med knappe syv sekunder i klassen for 17 åringer.

Guro Ytterhus fra Rennebu IL gikk inn til en sterk andreplass i klassen for 14-åringer og sikret dermed helgens andre pallplass.

I 17-årsklassen gikk Ingeborg Smestu Holm fra Rennebu inn til en sterk tredjeplass.