Offentlige måltid – gir muskler
I Trøndelag er vi gode på festtaler og lovord om lokal mat og drikke. Men hva serverer vi egentlig våre egne?
Næringsrik mat er en grunnleggende faktor for å fremme god helse, konsentrasjon og læring.
Foto: Albertine L. Vestvik/Oi! Trøndersk Mat og Drikke Anstein Lyngstad Konstituert landbruksdirektør, Statsforvalteren i Trøndelag
Kirsten I. Værdal Direktør for plan, næring og kulturminner, Trøndelag Fylkeskommune
Gunn Bratberg Grønt Kompetansesenter Mære-Skjetlein
Ann Kristin Møsth Wang Matvalget
Elisabeth Fagerland Økologisk Sør-Trøndelag
Anne Grethe Frøseth Økologisk Nord-Trøndelag
Aslaug Rustad Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Bjørn Erik Vangen Norske Kokkers Landsforening Trondheim
Brith Bakken Norske Kokkers Landsforening Nord-Trøndelag
Aud Mari Folden Gartnerhallen
Oppdatert:
Du leser nå en meningsartikkel. Den uttrykker skribentens mening.
Publisert: Oppdatert: