Etter lite vellykket start av Kathrine Lune Haraldsen var det igjen duket for et innhopp for Grimsbø. Om hun ikke har overbevist trener Thorir Hergeirrson tidligere, så må hun ha gjort i løpet av andre omgangen mot Brasil. Det virket til tider som det var umulig å få ballen forbi henne.

Enorm

Norge lå under med seks mål fire minutter ut i andre omgang, men da våknet de regjerende verdensmesterne og ikke minst vår sisteskanse. En kombinasjon av fantastisk keeperspill og glimtvis glimrende kontringsspill spiste Norge opp litt og litt av Brasil ledelse.

Spennende

Sju minutter før full tid tok Norge ledelsen 19-18. Og slutten av kampen ble et drama uten like. Grimsbø fortsatte storspillet og vartet opp med redninger i verdensklasse som fikk NRKs kommentatorer til å utrope henne til OLs desidert beste keeper så langt. Tre minutter før slutt ledet Norge med to mål og det holdt helt ut. Grimsbø slapp inn åtte mål på 40 minutter og hadde en redningsprosent på 64.