Grimsbø har fått mer spilletid enn vanlig under OL i London, men det er ikke uten grunn. I den første kampen mot Frankrike kom hun inn i andre omgang og storspilte etter at Katrine Lunde Haraldsen ikke hadde levert som hun vanligvis har gjort. Mandag fikk hun sjansen fra start og børsværingen storspilte da Norge knuste Sverige.

Vraket

I morgentimene i dag ble det klart at Haraldsen kom til å starte kampen mot Sør-Korea. Ingenting så ut til å være endret hos den til vanligvis solide sisteskansen. Norge lå under 13-15 til pause og Haraldsen hadde ikke lever som hun pleier.

Norge snudde

I andre omgang kom Grimsbø inn for å vokte buret. Det tok ikke lang tid før Norge var à jour med Sør-Korea. På det meste ledet Norge med tre mål. Både forsvarsspillet, angrepet og målvaktspillet var meget godt i starten av andre omgang.

Utover i omgangen ble det en del rot. Sør-Korea kommer bedre og bedre når det nærmer seg slutten av kampen. Og sekunder før slutt utliknet Sør-Korea til 27-27 og det ble sluttresultatet.