Det sier den tidligere Liverpool-legende Bruce Grobbelaar etter «morokampen» i Idrettsparken søndag, der Orkanger 2 vant 3-1 mot supporterlaget Orkdal Liverbirds. Det sto 1-1 ved pause i en kamp som ble spilt over 2 x 20 minutter.

John Arne Rekstad, Øystein Berdal og Petter Togstad får nå skrive inn i sine fotball-CV-er «jeg har scoret mål på Bruce Grobbelaar».

– Klart det er stas å score på en keeper som har spilt i Premier league, sier Arsenal-supporter Øystein, mens Petter avslører sin tilhørighet til Liverpool-nabo Everton og John Arne sverger til Manchester City.

Bruce Grobbelaar var blant annet kjent for å psyke ut sine motstandere ved straffespark, og i Idrettsparken var det på forhånd avtalt at dommeren skulle blåse straffe. Helt mot slutten tok derfor samtlige Orkdal Liverbirds et solid grep rundt hver sin OIF-spiller og la dem i bakken. Dermed måtte det bli straffe.

Petter Togstad var imidlertid iskald fra 11-metersmerket, og da Bruce gikk til venstre havnet ballen motsatt.

Likevel er Bruce Grobbelaar ikke i tvil etter kampen.

– En artig kamp, og det er alltid morsom å komme til Norge.