Orkla tok seg onsdag kveld videre til den andre kvalfiseringsrunden i cupen etter å ha slått NTNUI 3-0 med tre scoringer i sluttminuttene. Fredag ettermiddag ble det klart at Orkla tar imot Melhus i den andre kvalfiseringsrunden på Orkdalsbanken stadion 4. april.

- Jeg synes det er en artig trekning. Det er vel det nærmeste vi kan komme et lokaloppgjør på det nivået vi er. Så det er lov å håpe det kommer litt tilskuere på denne kampen, sier Orkla-trener Stig Kammen.

Rykket opp i fjor

Melhus rykket i fjor opp fra 4. divisjon på bekostning av KIL/Hemne som lenge kjempet om opprykket. RBK-legenden Roar Strand har vært med som spiller for klubben de siste årene og har i dag mer et treneransvar. Kammen sier at Orkla ikke kommer til å ta lett på cupmotstanderen.

- Melhus har forsterket seg siden opprykket i fjor, så dette blir ingen walk in the park for vår del, sier Kammen.

Favoritter

- Men dere er favoritter?

- Ja, vi er favoritter. Jeg kunne snakket opp Melhus og snakket ned oss, men det hadde blitt gjennomskuet i spillergruppen uansett, sier Kammen.

Om Orkla vinner denne kampen er de videre til den første offisielle runden og kan få muligheten til å møte storlag som Rosenborg og Ranheim. En eventuell kvalifsering til cupen vil også gi 70 000 kroner i klubbkassa.