Dermed skulle det være klart for nok en uforglemmelig opplevelse på årets rockebegivenhet.

Som god vin

Dance With A Stranger har i flere tiår gledet norsk rockepublikum, og ingenting tyder på at Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen går av moten. Tvert imot framstår de stadig mer vitale enn på lenge. Og kanskje er det med rockestjerner som med god vin; de blir bedre jo mer modne de blir.

Når de kommer til Orklahallen 8. september regner vi med å få høre legendariske låter som «Everyone Needs a Friend», «The Invisible Man», «Dance With A Stranger», og ganske sikkert også flere av de mer ukjente låtene i ny innpakning.

Spellemannspriser

Dance With a Stranger, som ble dannet i 1984, hadde sitt store gjennombrudd i 1988, med et debutalbumet som solgte mer enn 125 000 eksemplarer og resulterte i Spellemannspris. De har mottatt hele tre Spellemannspriser, blant annet som Årets spellemann i 1991.

Siden starten i 1984 har de vært mer eller mindre aktive på vegen med flere pauser og like mange comeback der de hver eneste gang framstår med samme energi og overskudd som vi liker så godt med dette bandet.

Musikalsk henter Dance With a Stranger inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop og med Frode Alnæs som den absolutte låtskriveren. De framfører låtene på sin særegne og solide måte som føyer bandet inn i rekka blant de store, norske pop- og rockelegendene.