Filmtipset:

F*&% the Prom

Første dag på high school i «F*&% the Prom». 

Kultur

«F*&% the Prom» er en amerikansk komedie fra 2017 av Benny Fine, med manus av Rafi og Benny Fine – også kjent som Fine Brothers – og Molly Prather.

Filmen handler om Maddy Datner og bestevennen og naboen hennes, Cole Reed, og starter med deres første dag på high school. Cole ender opp med å få buksa dratt ned nesten i det han kommer inn døra, og får siden økenavnet Tighty, siden han går med hvite truser. Maddy på sin side, ignorerer Cole og snakker ikke mer med ham, men blir raskt skolens mest populære jente, og blir sammen med en skikkelig «jock», Kane.

Når Maddy oppdager at bestevenninnen hennes, Marissa, har stjålet Kane, blir hun mildt sagt opprørt, og det virker som om hele verdenen hennes raser sammen. Foreldrene klarer ikke å trøste henne, men Cole ser at hun er lei seg, og trøster henne, og de begynner å snakke sammen og gjenoppliver det gamle vennskapet.

Samtidig får Maddy Cole med på å ødelegge avslutningsballet for alle de populære drittsekkene og de andre folka, og med på laget har de Coles nye bestevenninne, Felicity Stufts, populært kalt City, samt en haug med andre som har blitt mobbet og blir sett ned på av «de populære». Abbey aka TIG, T.J., Larry aka Sweats, Efraim aka Strings, og Emile aka Mutey.

Ballet nærmer seg og de er klare for å gjennomføre, men like før blir Maddy sammen med Kane igjen. Hvordan skal det nå gå med planene deres om å herpe ballet?

Det er bare å ta turen innom Netflix eller Prime og se selv, for dette er en overraskende god ungdomsfilm. Og for dem av oss som binger React på YouTube, er det også en bonus med haugevis av reactor-cameos.

Har du en og en halv time å slå i hjel, kan du like gjerne bruke tiden på å se denne herlige saken, som absolutt tok meg tilbake til både grunnskole og gymnas. Sånn bortsett fra at jeg dessverre ikke herpa noe ball, da … Men jeg prøvde å spike punchen!