Avlyser en av to konserter

Are Hembre avlyser konserten i Gammelgruva med blant andre Eir Inderhaug fredag 24. mai. Konserten torsdag 23. mai går som planlagt. 

Kultur

LØKKEN: Are Hembre ser seg nødt til å avlyse en av de to konsertene i Gammelgruva på Løkken i neste uke på grunn av manglende billettsalg. Det er konserten fredag 24. mai som blir avlyst.

- Det er første gang det skjer meg at jeg må avlyse en konsert. Det er selvsagt aldri morsomt å må avlyse , men jeg kan ganske enkelt ikke ta den store økonomiske risikoen når vi fortsatt ei ukes tid før konsert, ikke har fått solgt flere billetter, sier Hembre.

De planlagte konsertene med Åge Sten Nilsen, Eir Inderhaug og Are Hembre med stort band er den tradisjonsrike konserten Hembre i mange år har arrangert i Gammelgruva. Hva som er årsaken til at konsertene i år ikke ble utsolgt, er han litt usikker på. Han er derimot overbevist om at konserten torsdag 23. mai som går som planlagt, blir en fantastisk flott konsert.

- Vi kommer til å gi alt vi har. Jeg er glad på vegne av alle dem som kunne flytte billettene fra fredag til torsdag. For dem som ikke kunne flytte, må jeg bare beklage, sier Hembre som opplyser at det fortsatt er noen få billetter igjen til konserten torsdag kveld.