Inviterer til intimkonsert fra sofaen

«Mildt sagt ei spesiell tid vi er inne i.»

Jo Sverre Sande, her fra Eggkleiva mannskors førjulsshow i 2017, inviterer til intimkonsert i kveld. 

Kultur

Slik starter Jo Sverre Sande, med artistnavnet Jo Sverre, presentasjonen av mandagskveldens kulturbegivenhet.

Rindalingen er en av mange tusen kulturarbeidere og artister som rammes steinhardt av koronakrisa. Alle konserter og festivaler er avlyst på ubestemt tid, deriblant Jo Sverres konsert i Thamspaviljongen 19. april.

Men det blir ikke stille fra Jo Sverre av den grunn:

- Ønsker å starte uka på en positiv måte, og fyrer derfor opp en nokså uformell intimkonsert fra sofaen, der jeg for øvrig skriver mesteparten av musikken. Velkommen på konsert og take care, skriver han på sin artistside.

Han har kalt konserten «Støggukonsert», og i angivelsen av konsertlokale, står det «HÆM».

Mange artister mister inntektene sine nå som alle arrangementer er avlyst. Sande sier til ST at de som ønsker det av kveldens «konsertpublikum», kan vippse en valgfri sum. Men han understreker at dette er høyst frivillig.